Česta pitanja

ČESTA PITANJA

Mogu li negdje razgledati Vaše mobilne kućice?

Možete, rado ćemo vas provesti kroz naše izložbene mobilne kućice. Uz obaveznu prethodnu najavu e-mailom, telefonom ili putem kontakt obrasca, možete nas posjetiti radnim danom od 08.00 do 16.00 sati u sjedištu tvrtke u Samoboru (Bobovica 8d). Detalje potražite na stranici Kontakti.

Je li potrebna građevinska dozvola za mobilnu kućicu?

Nismo ovlašteni davati informacije o dozvolama, ali imamo određena saznanja. Za postavljanje mobilnih kućica u kampu nije potrebna dozvola, no za postavljanje na vlastitu parcelu koja nema status kampa, kako biste priključili komunalije trebate ishoditi dozvole (bez obzira na činjenicu što se radi o mobilnom objektu).
Za više informacija o dozvolama, preporučujemo da se javite u svoju lokalnu samoupravu.

Gdje se nalazi cjenik vaših kućica?

Cijena kućice ovisi o modelu, razini opreme, o ljetnoj ili zimskoj kućici, kao i o broju kućica koje uzimate. Cijene mobilnih kućica možemo vam dati u kratkom roku na vaš upit o konkretnom modelu ili prilikom vaše posjete.
Javite nam se na kontakt obrazac, a mi ćemo vam se u najkraćem roku javiti povratno s ponudom za model koji želite.
Prije izdavanja ponude poželjno je da nas posjetite i osobno se uvjerite u kvalitetu naših kućica.

Možete li mi napraviti kućicu točno određene kvadrature?

U ponudi imamo brojne modele i tlocrte različitih kvadratura te rasporeda. Tlocrtima standardnih modela predvidjeli smo najveću moguću iskoristivost slobodnog prostora. Kućice su stoga unaprijed zadane i promišljene arhitekture. Vjerujemo da se u našim modelima može naći prostor za vaše želje i potrebe.

Mogu li kupiti kućicu bez namještaja?

Kućice se prodaju kao gotove cjeline. Cijene koje ćemo vam poslati u ponudi uključuju potpuno opremljenu mobilnu kućicu (s namještajem, krevetima, madracima, kaučom, potpuno opremljenom kupaonicom i kuhinjom s električnim aparatima).

Koliki je trošak transporta kućice?

Ne postoji jedinstveni odgovor na ovo pitanje. Trošak transporta možemo izračunati nakon što nam javite točnu lokaciju i model mobilne kućice.

Možemo li kupiti mobilnu kućicu s terasom?

Terase ispred kućica kupuju se odvojeno od same kućice, ali možete ih kupiti u Nord Mobilu, također iz kataloga predefiniranih modela.

Koliko će vremena proći od narudžbe kućice do isporuke?

Rok isporuke ovisi o trenutku narudžbe i zakupljenosti naših kapaciteta, no svakako iznosi minimalno 90 dana.

Mogu li kućicu sam/sama transportirati i instalirati?

Zbog složene procedure transporta, te znanja i vještina potrebnih za instalaciju, kućicu prevozimo do mjesta gdje ju želite postaviti te ju instalira isključivo naš stručni tim iz Nord Mobila.

Je li mobilna kućica samoodrživa?

Za sada u ponudi nemamo samoodržive kućice. Naše je mobilne kućice potrebno priključiti na struju, vodu i kanalizaciju. Redovito radimo na unapređenju proizvodnje i stvaramo nove koncepte koji će zadovoljiti sve želje i potrebe kupaca.